Miss Fixit

Miss Fixit Agency er et selvstendig PR-/promotionselskap med omfattende ekspertise og gode referanser.

Vi er en engasjert og dedikert gjeng som utarbeider skreddersydde løsninger tilpasset dine behov. Miss Fixit Agency jobber hovedsakelig på musikk- og kulturfeltet, men tar også oppdrag innen kommunikasjon og markedsføring på andre samfunnsområder.
Vi tilbyr alt fra langsiktige markedsførings-/brandingstrategier, organisering av sponsoravtaler til ren promotering av for eksempel plateslipp og turné. På vår klientliste står alt fra rockestjerner og internasjonale festivaler til hoteller og politiske aktører.

 

SLIK JOBBER VI
Vi fokuserer på å bygge sterke bånd og langsiktige relasjoner med våre klienter. På den måten kan vi best skape skreddersydde løsninger som er tilpasset den enkelte kundes behov. Vi hjelper våre klienter å nå sine mål gjennom kostnadseffektive markedsføringsstrategier. Vårt engasjerte og entusiastiske team jobber hardt med å sikre at våre kunder blir best mulig rustet i et konkurranseinnstilt marked som er i stadig endring.

Det er vår kunnskap, erfaring og forståelse for bransjen som gjør at du kan være sikker på å være i veldig gode hender.

Vi har hatt gleden av å jobbe med alt fra grasrota til de største stjernene. Vi sender deg gjerne en utfyllende referanseliste på oppfordring.

 

DETTE KAN VI GJØRE FOR DEG
Miss Fixit Agency har spisskompetanse på promotering, markedsføring, merkevarebygging, nettverksbygging, sponsing, strategibygging og sosiale medier.
Alle våre kunder får skreddersydde løsninger tilpasset sine behov. Vi tilbyr alt fra langsiktige markedsførings-/brandingstrategier, organisering av sponsoravtaler til ren promotering av plateslipp og turné.
I vårt arbeid med merkevarebygging og promotering dekker vi alt fra dagspresse, radio, tv, nett og magasin til anmeldelser av plater, radiolisting, plakatering og sosiale medier. Vi bistår også ved stipend-/fondssøknader.
Vi har igjennom de siste 13 årene opparbeidet en bred erfaring fra både festival, live- og platemarkedet, i tillegg til en omfattende kompetanse på andre samfunnsområder.

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

MissFixit Agency 2013. Youngstorget 3, 0181 OSLO – Norway. Tlf + 47 91197216, post@missfixit.no